Välkommen att hänga med Tjejplanet till Tjejmilen från Växjö 2015!

Tjejplanet till Tjejmilen är en årslång resa med ett tydligt mål. Vår slutdestination är en tjejhelg i Stockholm med loppet Tjejmilen som huvudattraktion. Dessförinnan kommer du att bli inbjuden till vår lokala träningsgrupp och vi kommer ha 7 gemensamma träffar i Växjö med omnejd

Vårt träningspaket är tänkt att hjälpa dig att hitta rutiner och motivation som gör det möjligt för dig att nå bestående förändring och utveckling. Du kommer att få lära dig träningsmetoder och löptekniker som ger dig skadeförebyggande träning och ser till att du hela tiden utvecklas som löpare. I din takt, utifrån dina förutsättningar och målsättningar, oavsett om du springer för första gången eller vill utmana en tidigare tid.

Förutom att du kommer att lära känna Anna Johansson från Wellivate, grundaren till Tjejplanet till Tjejmilen, kommer du och resten av ”Växjögänget” även ha stöd av den lokalt etablerade och utbildade löparcoachen Jessica Gylfe.

Pris för hela paketet: från 4395 kr per person

Välkommen in med din anmälan redan idag. Gå in på länken nedan för att registrera din anmälan redan idag så kommer du att få mer information om paketet och dess möjligheter inom kort.

Anmälan till Tjejplanet 2015

Välkommen ombord önskar Wellivate & Jessica Gylfe i samarbete med Flysmåland och One Ticket Away.

I paketet ingår:

  • 7 träffar under året där vi möts för träning eller föreläsningar. Vid dessa tillfällen få ni bland annat ta del av:- Löpträningspass ute blandade med teknik-, intervall och backträning – Träningspass inne med stabilitets- och styrkeövningar – Tips på nya & roliga träningspass och träningsprogram – teoretiska diskussioner kring mål, kost och skadeförebyggande träning – De senaste rönen om löpträning, hälsa och balans i livet från utbildade löpcoacher och Tjejplanets utvalda samarbetspartners – Rörlighets-, stretch-, och andingsövningar som kan göra oss starkare som människa och snabbare som löpare – Kunskap om hur du kan använda pulsen i din träning – Kunskap om hur mentala krokar kan göra skillnad för dig
  • Regelbundna mail från din löpcoach samt medlemskap i en för orten sluten facebookgrupp
  • Flyg från Växjö Airport med Flysmåland t/r
  • Hotell 2 nätter med del i dubbelrum på centralt belägna Radisson Blu Royal Viking Hotel
  • Startavgift till Tjejmilen Fun Run (har du redan anmält dig till Tjejmilen kan vi självklart dra av 320 kr som motsvarar anmälningsavgiften för Fun Run)

Dessutom kan vi utlova:

  • Inspiration & gemenskap
  • Många möjligheter att jobba med dig själv och dina målsättningar men ändå i gott sällskap av likasinnade
  • Möjligheter att ta del av exklusiva erbjudanden från Wellivate och Löparglädje samt Tjejplanets utvalda samarbetspartners
  • Överraskningar och guldkantad tillvaro under året
  • Möjlighet att boka på ytterligare tjänster när det gäller Träning (Personlig Träning, Gruppträning, Träningsprogram), Mätningar (InBody, Hälsoprofilbedömning, Maximala Konditionstester) och Kostrådgivning.

Härlig final och tjejhelg i Stockholm helgen 4-6 september 2015

Slutdestination på vår resa är en härlig helg i Stockholm och det 10 km långa loppet Tjejmilen som går av stapeln den 5 september 2015. Vi flyger gemensam upp på fredagen den 5 september och åker hem igen den 6 september. Helgen kommer att kantas av många möjligheter och festligheter, vad sägs till exempel om ”frukost & mingel” på flygplatsen, gemensam middag på fredagskvällen med tillhörande ”Försnack” och lotterier samt möjlighet att avnjuta en god lunch på Gärdet efter avslutat lopp? Självklart kommer det också finnas tid att tillbringa några timmar på egen hand. Du bestämmer vad du vill fylla vår tjejresa med.

Vill du veta mer? Kontakta Anna Johansson, 0733-602697 eller anna@wellivate.se eller Jessica Gylfe, 0709-603860 eller jessica@jessicagylfe.se