Löparskola med tydligt mål och tjejhelg i Stockholm som slutdestination

Har du funderat på om löpning skulle kunna vara träningsformen för dig? Skulle du vilja utvecklas som löpare och nå bättre resultat? Följ med på en årslång resa som kan förändra ditt liv. Välkommen till ”Tjejplanet till Tjejmilen 2015”

Anmälan för 2015 års plan är nu öppen och i år kan vi erbjuda deltagande från 4 olika avreseorter, Ronneby, Kalmar, Växjö och Ängelholm. Vi har ett begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller. Gå in på länken nedan för att registrera din anmälan redan idag så kommer du att få mer information om paketet och dess möjligheter inom kort.

Anmälan till Tjejplanet 2015 

Löpning är en av de enklaste och samtidigt mest effektiva träningsformerna och det bästa av allt är att alla kan bli löpare. Med rätt träningsteknik kan du utvecklas mot nivåer som du imponeras av hos andra. Vi vänder oss till dig som har bestämt dig för att ”anta utmaningen”. Slutdestinationen på vår resa är en trevlig ”Tjejhelg” i Stockholm och loppet ”Tjejmilen” – en perfekt utmaning för både nya och erfarna löpare – men vår gemensamma resa mot milen börjar långt innan dess.

Vårt träningspaket hjälper dig att hitta rutiner och motivation som gör det möjligt för dig att nå bestående förändring och utveckling. Du får lära dig träningsmetoder och löptekniker som ger dig skadeförebyggande träning och ser till att du hela tiden utvecklas som löpare. I din takt, utifrån dina förutsättningar och målsättningar, oavsett om du springer för första gången eller vill utmana en tidigare tid.

En viktig del av en livsstilsförändring är att hitta vänner som delar ditt intresse. Du kommer att ta dig an din utmaning tillsammans med andra målinriktade tjejer. Under året tränar du i en grupp som passar dig, samtidigt som du får tillgång till mångfalden och erfarenheterna från deltagare i övriga grupper i samband med gemensamma föreläsningar och events. Vi blir ett stort härligt gäng sm tar Tjejplanet till Stockholm och springer Tjejmilen tillsammans.

 Härlig final och tjejhelg i Stockholm helgen 4-6 september 2015

Slutdestination på vår resa är en härlig helg i Stockholm och det 10 km långa loppet Tjejmilen som går av stapeln den 5 september 2015. Vi flyger gemensam upp på fredagen den 5 september och åker hem igen den 6 september. Helgen kommer att kantas av många möjligheter och festligheter, vad sägs till exempel om ”frukost & mingel” på flygplatsen, gemensam middag på fredagskvällen med tillhörande ”Försnack” och lotterier samt möjlighet att avnjuta en god lunch på Gärdet efter avslutat lopp? Självklart kommer det också finnas tid att tillbringa några timmar på egen hand. Du bestämmer vad du vill fylla vår tjejresa med.

I paketet ingår:

  • 7 träffar under året där vi möts för träning eller föreläsningar. Vid dessa tillfällen få ni bland annat ta del av: – Löpträningspass ute blandade med teknik-, intervall och backträning – Träningspass inne med stabilitets- och styrkeövningar – Tips på nya & roliga träningspass och träningsprogram – teoretiska diskussioner kring mål, kost och skadeförebyggande träning – De senaste rönen om löpträning, hälsa och balans i livet från utbildade löpcoacher och Tjejplanets utvalda samarbetspartners – Rörlighets-, stretch-, och andingsövningar som kan göra oss starkare som människa och snabbare som löpare – Kunskap om hur du kan använda pulsen i din träning – Kunskap om hur mentala krokar kan göra skillnad för dig
  • Regelbundna mail från din löpcoach samt medlemskap i en för orten sluten facebookgrupp
  • Flyg från någon av flygplatsorterna Kalmar med Kalmarflyg, Ronneby med Blekingeflyg, Växjö med Flysmåland, Ängelholm Helsingborg med Kullaflyg.
  • Hotell 2 nätter med del i dubbelrum
  • Startavgift till Tjejmilen Fun Run

Dessutom kan vi utlova:

  • Inspiration & gemenskap
  • Många möjligheter att jobba med dig själv och dina målsättningar men ändå i gott sällskap av likasinnade
  • Möjligheter att ta del av exklusiva erbjudanden från Wellivate och Tjejplanets utvalda samarbetspartners
  • Överraskningar och guldkantad tillvaro under året
  • Möjlighet att boka på ytterligare tjänster när det gäller Träning (Personlig Träning, Gruppträning, Träningsprogram), Mätningar (InBody, Hälsoprofilbedömning, Maximala Konditionstester) och Kostrådgivning.

Vill du veta mer?  Kontakta Anna Johansson, 0733-602697 eller anna@wellivate.se.